KELAS HOMEMADE CHOCOLATE DI NILAI & SEREMBAN

Kelas Homemade Chocolate kini terdapat di Nilai, Negeri Sembilan, sesiapa yang berminat boleh hubungi Pn Aida 019-3910259 atau Noorlie 013-6206325. Kelas akan bermula pada 17 / 08/2009 di 53,Laman Jasmin 3, KOTA SERIEMAS,Nilai.

Kelas ini juga telah dijalankan di Seremban sebanyak beberapa sesi sebelum saya bersalin jika ada yang berminat menyertai kelas chocolate di Seremban boleh hubungi Adriana 017-2652636 atau Noorlie 013-6206325.

Sekiranya terdapat individu yang ingin belajar di rumah sendiri boleh hubungi saya terus Noorlie, pelajar min 2 orang.

Peserta cuma perlu mambawa container(besar) untuk 50biji Chocolate,tuala dan apron.Kelas ini dijalankan secara hand-on dan peserta akan diberi mould percuma dan cara membuat Pop Bites. Yuran kelas RM250.00.

TUNGGU APA LAGI MAI LER BELAJAR KAEDAH PALING MUDAH MEMBUAT CHOCOLATE DIRUMAH …..JANGAN TAK PERCAYA.Hari Raya tahun ni kita pakat buat homemade chocolate tambah juadah hari raya…

IMG_2725

About these ads

13 Responses

  1. Asalamualaikum,

    Saya berminat nak mengikuti kelas Homemade Chocolate/candy. Sila masukan nama saya dalam senarai bulan Mac 2010 sekitar 4 – 8 Mac 2010 untuk mengikuti kelas tersebut sekiranya masih ada kekosongan.

    Untuk makluman puan, kawan-kawan memang selalu menempah kek / kek lapis daripada saya, so saya nak menambah pendapatan dengan mengikuti kelas membuat chocolate or candy.

  2. assalamualaiku.puas sy cr tmpt belajar buat coklat yg hampir.sy tinggal di btg benar.ada x kelas bulan julai ni?kalau ada sy dan kawan nak dtg.blh ke jumaat petang sekitar pukul 2.30?tq.

    • Rose

      untuk bulan Julai, x de kelas tetapi kalau Rose nak saya boleh arrange tapi cuma sabtu ahad je ler.

      Apa2 call saya Noorlie 0136206325

      tq

  3. salam…boleh tak beritahu secara detail tentang kelas membuat coklat ini..location ni kat nilai kat mana ya?weekend buat kelas tak?

  4. Salam, saya ingin belajar kelas membuat coklat bulan mac di seremban.tq

  5. assalam puan saya berminat tuk belajar buat cocklat dan juga kueh bingka….tolong bagi harga dan masa tuk kursus tu….terima kasih

    • Zue sorry lambat reply, kelas bingka 9 Mac kalau nak join bank in deposit RM50. Buat masa ni saya tak buat kelas utk coklat. boleh tengok jadual sebelah kanan blog atau kat fb

  6. salam ana

    next year baru ada kelas coz nov dah ada order utk wedding cake & kalau free on disember baru saya email semula

    tq

  7. Waalaikumussalam

    selalu jengah blog utk kelas ye, kelas saya biasanya hujung minggu & cuti umum

    tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,082 other followers

%d bloggers like this: