Promosi!!! Cheese Tart, Fruit Tart & Egg Tart

Salam & Hai

Promosi untuk bulan November & Disember 2010, kepada yang berminat boleh membuat tempahan.

Harga seperti dibawah:-

Cheese Tart – RM0.80/pcs min order 49pcs(box) RM35(Harga asal RM39)

Fruit Tart – RM0.70/pcs min order 49pcs(box) RM33(Harga asal RM34)

Egg Tart – RM0.70/pcs min order 49pcs(box) RM33(Harga asal RM34)

Shell tart juga dijual – RM15/50pcs (kecil) , RM55/50pcs(medium),RM20/20pcs(large)

Bagi kawasan Seremban & Senawang penghantaran percuma dan bagi kawasan lain akan dikenakan caj penghantran.

Bagi kawasan luar Seremban & senawang  min order 5 kotak (245pcs)

*bulk order 500pcs ke atas harga boleh dirunding & boleh juga dijadikan door gift dari harga RM1.50

Shell Tart

Shell Tart (Large)

Shell Tart (Medium)

Shell Tart (Small)

About these ads

7 Responses

  1. Saya nak order tart shell small size 100 pcs. Ada stok? Klu ada .. nak bsk blh .. Saya kat S’ban 2.

    • salam yanie.

      ada, kul berapa nak & u kat area mana kat seremban.

      nak yang kosong je kan? apa2 sms or call. kalu u nak sms add n phone no.

      payment masa deliver

      tq

  2. Camane nak order. Sempat tak klu nak awal pg ahad ni 1hb julai?

  3. Salam…Saya Sue dr Seremban nk order tart shell yg kecik skali..brape rm for 100pcs..terima kasih.

  4. Hi Mai

    bila u nak, seremban area mana

    tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,082 other followers

%d bloggers like this: