Gambar-gambar yang lepas

Salam & Hai

Dah lama den tak update blog dengan pelbagai citer, sibuk dengan anak buah kahwin kat kuantan sampai ler anak kena operate. ni baru ada kesempatan layan lah gambar yang ada ni ye………

Ni door gift chocolate ni  utk VVIP masa anak sedara den kahwin kat Kuantan. yang kat bawah tu Kek Kebaya, den belajar dengan Shashue, kalau ada yang berminat untuk tempahan boleh hubungi 013-6206325 (Noorlie)

Kek ni kereta HONDA ni merupakan order dari Kak Aya kawan opis untuk anak teruna tunggalnya pada 24 Disember 2009.

ni pula order dari opis untuk bagi pada customer utk Christmas Eve sebanyak 250 box. tak lelap aku dibuatnya, mana dengan anak masuk wad lagi maka hubby ku ler yang menolong untuk packing dan tempek riben.tq very much kerana my hubby selalu termasuk dalam aku punya cerita.

ok sampai sini dulu, ada gambar yang tertinggal kita sambung esok ye …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: