BIRTHDAY CAKE – IQBAL

salam

ni nsk citer sikit pasal kek hari lahir Iqbal, mama dia ni student praktikal kat opis satu masa dulu. satu malam online aku pun bagi blog untuk dia layan, esoknya dia call nak tempah kek, aku pun tanya untuk makan2 ke? bukan kata Mai untuk anak sambut Birthday oooooooooooo dah 1 tahun umurnya. mai layan gambar. Untuk Mai sila ler komen sodap ke tidak kek yang akak buat tu……….esok ler baru den upload gambar slow sangat Broadband celcom ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: