Youth’s Asia 10 di PWTC on 29 – 30/5/2010

Salam & Hai

Mari ler jengah den kat PWTC minggu ni di ruang legar Putra under Berrybunch booth.

Kepada pelanggan yang pernah merasa produk dari Noorlie Cookies semasa Pesta Buku, Majlis Amal MARS di SACC Shah Alam & Dataran Merdeka mari , mari jumpa disana………………..

Macam-macam ada, cookies,chocolate,cake,muffin,cupcake dll.Datang jangan tak datang.

bye….

Advertisements

Order from Shikin Kg Baru Panchor

Hai

Minggu lepas minggu rehat sebab sibuk ngan cookies untuk booth Youth’s Asia tapi ada juga order cupcake dari shikin, aku buat hanya utk mu Layan..

Syikin komen sikit cupcake akak ni……….

HAPPY BIRTHDAY MANJA

Salam & Hai

ni hasil keras tanganku buat anak tersayang Manja.Dok pikir macamana nak buat kek barbie, kelas tak gi tapi nak buat jugak.Semalan aku try in error, kalau jadi ok kalau tak, cik tong makan. Alhamdulillah menjadi walaupun tak secantik mana aku sangat berpuashati hasil kerja tanpa sifu.

ok ni gambar yang sempat aku amik pagi tadi, agak kelam kabut sebab hubby g outstation so kesemua anak seramai 6 orang aku uruskan untuk ke sekolah,tadika & taska. Walau apa pun aku sangat gembira hari ni kerana barbie doll ku menjadi seperti yang diharapkan.

Terima Kasih kepadaNya kerana mempermudahkan perjalanan hari ini,alhamdulillah.

birthday girl merajuk tak tau ape sebab, sabar je ler….

Aktiviti minggu lepas

Jom layan gambar kek-kek minggu lepas, ada yang terlupa snap. Antara order dari Ms Kiwi (anak sedara Chetam) 25pcs cupcake MU, Azlina Seremban 3 – chocolate cake, kek hari kelaurga dari Ustaz Ramlan dari Taman Bukit Margosa.

layan………….

Special Gift for FATHER’S DAY

Hai…..

Hurry!hurry limited itemsĀ  for Father’s Day ….on June 2010

1. Box Tin Gift with Muffin (Large) & Cookies (Small)

2. Box Tin Gift with Muffin (Large) & Chocolate ‘ I Love Dad’ (Medium)

3. Box with Cake Deco (8x8x3″)

For further information please call, sms or email me.

bye

NEW PRODUCT : KEK LAPIS SARAWAK D SEREMBAN

Haiiiiiii

Coming new produk , Kek Lapis Sarawak .Kepada sesiapa yang berminat boleh buat tempahan untuk door gift, hantaran atau juadah di Hari Raya.

KEK LAPIS WATERMELON CHEESE, KEK LAPIS OREO

9X9 – RM90, 4X9 – RM50,2X9 – RM30


KEK LAPIS PRUNE, KEK LAPIS ASAM MANIS,

KEK LAPIS INDOCAFE PANDAN

9X9 – RM70, 4X9 – RM40,2X9 – RM30

KEK LAPIS CHOCOLATE CHEESE

9X9 – RM80, 4X9 – RM45,2X9 – RM25

ROLL KEK LAPIS

ROLL LAPIS CINTA TIGA SEGI – RM12

ROLL LAPIS KINCIR ANGIN – RM25

ROLL LAPIS LENGIT -RM15


ROLL LAPIS MOZEK – RM20

9X9 – RM60, 4X9 – RM35,2X9 – RM20

bye

MINI GATHERING HOMECHOC OLEH KAK AINEE

Minggu lepas mini gathering homechoc yang di buat di kedai kak ainee, terima kasih kak ainee kerana sanggup menjemput semua homechoc (anak murid kak rahimah). Bila dah jumpa ibu-ibu lupa pada si suami, yang masing2 menghantar dan menunggu si isterinya gader2.

Beriyani Kambing kak Ainee memang kelas dan tak lupa juga kek chocolate yang sedap tu. Bila nak ajar sifu???????

Jom kita tengok usahawan-usahawan kecil chocolate membeli mould…..hehe