HAPPY BIRTHDAY MANJA

Salam & Hai

ni hasil keras tanganku buat anak tersayang Manja.Dok pikir macamana nak buat kek barbie, kelas tak gi tapi nak buat jugak.Semalan aku try in error, kalau jadi ok kalau tak, cik tong makan. Alhamdulillah menjadi walaupun tak secantik mana aku sangat berpuashati hasil kerja tanpa sifu.

ok ni gambar yang sempat aku amik pagi tadi, agak kelam kabut sebab hubby g outstation so kesemua anak seramai 6 orang aku uruskan untuk ke sekolah,tadika & taska. Walau apa pun aku sangat gembira hari ni kerana barbie doll ku menjadi seperti yang diharapkan.

Terima Kasih kepadaNya kerana mempermudahkan perjalanan hari ini,alhamdulillah.

birthday girl merajuk tak tau ape sebab, sabar je ler….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: