Order from Shikin Kg Baru Panchor

Hai

Minggu lepas minggu rehat sebab sibuk ngan cookies untuk booth Youth’s Asia tapi ada juga order cupcake dari shikin, aku buat hanya utk mu Layan..

Syikin komen sikit cupcake akak ni……….

4 Responses

  1. kak noorlie..cupcake tu mmg sdap..t ekin nk kawen ekin nk tempah ye..mmg sdap..puas ati..

    • tq ekin, akak terima kasih juga kat ekin siap bagi extra lagi masa payment hari tu.kalau nak buat untuk kenduri boleh discuss dan bagitau budget ekin berapa, nanti akak try yang terbaik utk ekin pastu promote ler akak yer kat kawan2

      tq

  2. aah..sy sokong..btol ekin..sdp sgt akk nye cup cake

    • tq ana, jangan lupa next time order lagi. ana tak nak cuba cookies akak ke kalau nak cari duit extra utk hari raya pulangannya lumayan.sekarang ni dah boleh promosi.

      tq sangat2 lain kali korang order lagi taw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: