TEMPAHAN YANG LEPAS-LEPAS

Salam & Hi

Hasil keras tangan minggu lepas….. kalau berkenan mai ler order

Moist chocolate Cake

Birthday Cupcake From Rasah Kemayan

Birthday Cake From Seremban 2

Wedding Cake Rumah Rakyat Pantai

Carrot Cake

 

TEMPAHAN DIBUKA : KEK LAPIS PRUNE

Salam & Hi

Minggu lepas dah janji nak tempek gambar kek lapis prune kan? 26 Jan 2011 kek lapis sebanyak 11 biji berjaya aku buat, terima kasih kepada sifu Nomie kerana berkongsi ilmu. Insyaallah ada lagi permintaan pada masa akan datang, rasanya sungguh sedap, lembut & lembab. Tapi maaf ler den lupa nak potong lain kali den potong yo.

Saya menerima tempahan kek lapis untuk hantaran dan door gift, harga boleh dirunding bergantung kepada tempahan.

Mai Layan……

KEK LAPIS PRUNE

KEK LAPIS PRUNE

 

KEK LAPIS PRUNE

Hai………

So far so good, aku dah berjaya menyiapkan 7 biji kek lapis prune cuma tinggal 4 biji lagi. Gambar nanti akan dikemaskini, esok dah kena baking wedding cake & birthday cake. Minggu ini amat mencabar minda, baby aku demam campak. Tempahan perlu disiapkan walaubagaimanapun alhamdulillah rezeki Allah bagi aku bersyukur.

Tunggu ………………ye

bye

HAMPER, COOKIES N CAKE FOR CNY

Hi

Hot product at Chocolate Fair :  Chocolate Chip, Nestum Choc Chip & Pineapple, Buttercake, Chocolate Cake Moist and Brownies.

We also offer hamper n door gift for CNY

thanks & bye2

noorlie

CHOCOLATE CHIP,NESTUM CHOCOLATE CHIP N PINEAPPLE TART

COOKIES

layan

 

CHOC. FAIR @ Mid Valley 7-9 Jan 2011

Salam

mari layan citer masa Choc fair ari tu kat Mid Valley, memang hapenning aku berterima kasih kepada member2 Rnet yang sentiasa menyokong, Hanny, Suzi, Izzah, Yasmin dan anak sedara Hanny.

Produk Cheese Tart dari Pasionate About Cheese sold out setiap hari, cookies aku sold out, Biscooti hanny juga mendapat sambutan,kek lapis & coklat suzi tak kurang hebatnya.

Kreativiti Suzi menjadi penarik ke booth kami iaitu choc Chess & Swan with gold eggs. sangat2 berterima kasih kepada semua. Den ingat nak rehat bulan ni sebab dah penat sangat tapi ada juga wedding cake end of Jan, layan je ler.

Keadaan di Booth Resipidotnet………..memang classssssssssssss

CHOCOLATE CHIP,NESTUM CHOCOLATE CHIP N TART NENAS

CHOCOLATE CHESS

SWAN W/GOLD EGGS

Pertandingan antara Suzi & Customer

KEADAAN DI BOOTH RESIPIDOTNET

HANNY,AKU,SUZI,IZZAH N YASMIN

bye

Fashion Bazaar@Global Business Park

Salam & Hi

Date: 8th January 2011

Time: 12am-9pm

Venue: Global Business Park

Block A, Level 3, No. 8, Jalan 19/1, 46300 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Promotion Price from Noorlie Cookies,  HOMEMADE PRODUCT FRESH N YUMMY (cookies,homemade chocolate,brownies etc)

See u there……………

*We’ll be supporting NO PLASTIC BAGS campaign, please encouraging the customers to bring own shopping bag.

Fashion Bazaar@Global Business Park 8 Jan 2011

Map

BYE

 

 

 

4th Chocolate Fair @Mid Valley 7-9 Jan 2011

Salam & Hi

Jemput hadir ke Gerai RESIPIDOTNET ( Gerai 6 ) di Malaysia 4th Chocolate Fair, 7 – 9 Januari 2011, Mid Valley Exhibition Centre, 11am – 9pm. Bawa bersama keluarga dan rakan-rakan. Jangan lupa temujanji kita ya? Jumpa di sana!

Terdapat pelbagai produk homemade seperti Cookies, Biscotti,Homemade Chocolate,Cake dll. Harga setandingan dengan qualiti produk. Jumpa ye………

Bye

Noorlie