CHOC. FAIR @ Mid Valley 7-9 Jan 2011

Salam

mari layan citer masa Choc fair ari tu kat Mid Valley, memang hapenning aku berterima kasih kepada member2 Rnet yang sentiasa menyokong, Hanny, Suzi, Izzah, Yasmin dan anak sedara Hanny.

Produk Cheese Tart dari Pasionate About Cheese sold out setiap hari, cookies aku sold out, Biscooti hanny juga mendapat sambutan,kek lapis & coklat suzi tak kurang hebatnya.

Kreativiti Suzi menjadi penarik ke booth kami iaitu choc Chess & Swan with gold eggs. sangat2 berterima kasih kepada semua. Den ingat nak rehat bulan ni sebab dah penat sangat tapi ada juga wedding cake end of Jan, layan je ler.

Keadaan di Booth Resipidotnet………..memang classssssssssssss

CHOCOLATE CHIP,NESTUM CHOCOLATE CHIP N TART NENAS

CHOCOLATE CHESS

SWAN W/GOLD EGGS

Pertandingan antara Suzi & Customer

KEADAAN DI BOOTH RESIPIDOTNET

HANNY,AKU,SUZI,IZZAH N YASMIN

bye

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: