KELAS BAKING BULAN JUN 2011

Assalamualaikum …….& Hiiiiiiiiiiii

4 Jun 2011 (10.00am – 2.00 pm) RM120

KELAS KEK LAPIS SARAWAK

– KEK LAPIS PRUNE

– KEK LAPIS OREO

– KEK LAPIS CHEESE

SEMI HANDS-ON CLASS

11 Jun 2011(11.00am sampai selesai) RM120

TARTLET – CHEESETART,FRUIT TARTLET,CHOCOLATE TART

* semi hands on

12 Jun 2011 (10.00am – sampai selesai) RM120

-CHOCOLATE INDULGENCE

-AMERICAN CHOCOLATE CAKE

-CARROT CAKE

SEMI HANDS ON

18 Jun 2011 (10.00am sampai selesai) RM100

KELAS BISKUT RAYA

-Japenese Cheese Cookies

-Strawbwerry Snow

-Poppy Coconut

-Cornflake Crunchies

-Peanut0 Cookies

19 Jun 2011 (11.00 am sampai selesai) RM80

KELAS TALAM & PUDING

-Talam Suji, Talam Cendol, Puding Caramel Jagung

25 Jun (10.00am sampai selesai) RM120

TARTLET – CHEESETART,FRUIT TARTLET,CHOCOLATE TART

* semi hands on

26 Jun 2011 (10.00am – sampai selesai) RM120

KELAS SLICE CAKE (Decoration,costing,teknik memotong yang betul)

– Strawberry Slice

– Chocolate Slice

– Fresh Fruit Slice

– Ala-ala Opera Slice

3 Julai 2011 (11.00am – selesai) RM120

– Red Velvet Cake

– Caramel Cake

– Custard Cake

Terdapat kelas DIY kepada sesiapa yang berminat dan kepada berkumpulan juga di alu-alukan.

Alamat : Rumah Kedai No14 Jalan Kayu Manis 3, Taman Kayu Manis (Fasa 2) Sikamat, Jalan Seremban – Jelebu, Seremban

Untuk keterangan lanjut, hubungi saya Noorlie 013-6206325 (call/sms) atau email: noorliyah@yahoo.com

4 JUN 2011 : KELAS KEK LAPIS SARAWAK

Assalamualaikum……..& Hai

Kelas minggu tak de sebab ada majlis perkahwinan, kelas akan datang ialah kelas kek lapis sarawak.

kepada sesiapa yang berminat boleh sms / email saya.Bye……..

kek lapis cheese

kek lapis prune

kek lapis oreo

TEMPAHAN SLICE CAKE DIBUKA SEKARANG…..

Assalamualaikum N Hiiiiiiiiiiiiiii

Minggu ni gi kelas slice  cake, nak menimba tips dari Kak Ina, banyak yang eden dapat, terima kasih kak Ina.

Tempahan dibuka sekarang dan kelas akan diadakan 25 June 2011. Boleh dijadikan buah tangan gi kenduri atau majlis hari lahir atau lain-lain majlis memang sesuai tak ler bawa talam je………..kan.Namapak eksklusif dan sedap…………

Meh kita layan slice cake…………..

Fresh Fruit Slice (RM38/16pcs)

Ala-ala opera slice (RM38/36pcs)

Chocolate Slice (RM30/36pcs)

Strawberry Slice (RM30/36pcs)

JEMPUT DATANG

Assalamualaikum

kepada Ex-student kalau berkesempatan mari ler datang ke kedai saya pada sebelah petang pukul 3.(food tester) hehehe ……..

Jangan tak datang yo………………..bye

Gambar lepas Hari Wesak….taraaa……. RED VELVET CAKE

yummy ............delicious

SHORT COURSE @ FOOD SERVICE COMPLEX UPM SERDANG

Fundamental Baking Technique(pastry) oleh Chef Jehan Azimi Musah.Meh tengok hasilnya……….

Puff Pastry N Brownies

strawberry tarts

Apple Puff

Chocolate Hazelnut Cake

group den, belakang tu chef Jehan

Berminat………….hubungi saya untuk kelas.

Tempahan Pertunangan Buat Seri N Zul

Haiiiiiiiiii

Seri, sori akak lambat update sebab agak sibuk semenjak 2 menjak ni tambahan dengan kesihatan kureng sihat. Apa-apa pun layan gambar ye………komen ler sikit yo seri (aritu kakaknya tempah kek 3 tingkat sampai ke Jolai den hantar u)

dari Seri untuk tunangnya, Zul

dari Zul untuk tunangnya, Seri

Kek Hari Lahir Mak Mertua Eden

layan je ye gambarnya, Mak mertua den punya hari lahir 1 Malaysia cuti, Hari Buruh hehehe

Bapa mertua,Mak mertua dan kakak ipar eden