Kelas Kek Lapis (yang lepas)

Assalamualaikum & Hiiiiiiiiiiiiiiii

maaf ye lama tak update gambar sebab tengah cari camera yang hilang & thumb drive mmmmm tak taw tak jumpa2 laei wehhhh.

tapi tak pe nasib baik ada kamera penyelamat tapi tak banyak ker gambarnya, layannnnnnnn

tengok bila seuruh sebanyak mungkin prune sampai tak do tompek nak letak

oreo ni kodokut lak(manyak komplen hehehe)

kek lapis cheese , ni cantik kan (sebab cikgu yang buek weh)anak murid dah kepenatan

kek lapis cheese (yummy)

kek lapis prune

kek lapis oreo

terima kasih kepada Kak Aini, Kak Zai, Rasbuna,Kak Azah, Hani kerana sudi belajar untu kelas kek lapis (nnti cikgu cari duit beli air-cont. yo,cian student kepanasan masa kelas ni). Sori gambar dalam kelas tak de sebab cikgu sorang je, pembantu tak nak ikut huhuhu .

Apa-apa pun jangan lupa pada yang lum belajar, mai datang belajar¬† memang berbaloi……..sodap,lembap dan tak terkata.

Kelas akan datang 4 Jun 2011 tapi yuran dah lain yo, sebab kelas promosi bulan April & Mei je. Insyaallah akan datang akan muncul kek – kek lapis yang lain seperti kek lapis cheese prune, kek lapis India, kek lapis evergreen prune dll. Tunggu ……….

byeee…. banyak kelas yang menarik dalam bulan Jun 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: