CHARITY BAZAAR CHOW @ The Weld KL

Hai……..

Jumpa Noorlie Cookies & Bisquisito di Charity Bazaar CHOW @ The Weld KL…….pada 2 Julai 2011.

Ingin merasa RedVelvet Cupcake,Cookies,Biscotti dan Cheese Tart……jangan lupa ya.

Byeeee

Advertisements

AGEN BISKUT RAYA & HAMPER 2011

Kepada yang berminat boleh email atau sms atau call untuk menjadi agen di kawasan anda dan kepada Syarikat Korporat, Individu , Insken dan lain-lain yang berminat untuk menempah hamper boleh membuat tempahan sekarang.

Agen biskut raya boleh mendapatkan sample biskut secepat mungkin sementara stok masih ada ………..

Kek Lapis Prune akan dijual tapi dengan stok yang terhad, harga RM80 ( 9x 9)

byeee

DEMAM RAYA DAH KEMBALI

meh layan cookies saya dari masa ke semasa, tahun ni cookies sama je dengan tahun lepas TETAPI ada ler penambahan Tiramisu Chezzy Cookies dan Premium Cookies : Pecan Butterscotch Choc. chip & Chocolate Almond TUNGGUUUUU

Almond Mocca

tunggu taw cookies yang lain……….

 

 

KELAS VARIETY CAKE

 

Hai

Kelas minggu lepas hanya 3 orang yang datang, terima kasih kepada Kak Mar,Zarina dan Kak Faridah (akak ni dah lama meniaga kek, kalau berminat boleh ler tempah) Chocolate Indulgence Cake, Carrot Cake dan American Chocolate Cake mai layan

dari kiri Kak Mar ( Jiran eden), Zarina, Kak Faridah (tokey kek)

Kak Mar tengah memarut carrot

 

Chocolate Indulgence Cake

Carrot Cake

 

American Chocolate Cake

Semua kek ni emmmmm sehingga menjilat jari, kepada sesiapa yang berminat boleh ler datang belajar TETAPI kepada yang malas nak baking order saje ler hehehe

bye

FAST SALE: CARROT CAKE

Hai

1/2kg Carrot Cake RM20 ( RM27) hurryyyyyyyyyyy only one.

bye

 

Perubahan Kelas pada 18 Jun 2011

Assalamualaikumm & hai

Kelas 8 Jun 2011(10.00am – 2pm)

Kelas Chocolate Indulgence, Carrot Cake, American Chocolate Cake

Kelas 8 Jun 2011 (2.30pm-5.30pm)

Kelas Biskut Raya

-Japenese Cheese Cookies

-Strawbwerry Snow

-Poppy Coconut

-Cornflake Crunchies

-Peanut0 Cookies

Kalau berminat sila sah kehadiran sebelum hari Jumaat………tq

KELAS DECOKRASI BARBIE

Hai

Kelas dekorasi barbie dengan Min dari Taman Cengal, kelas ni sebelah malam. Min pun dah biasa buat kek dan meniaga kek choc cuma nak belajar dekorasi untuk mempelbagai skill.

Min berjaya menyiapkan dekorasi 11pm ….. ok Min selamat maju ,orang Pahang weihhhhhhhh .

layan

Hasil dari Min Taman Cengal

 

Ni ler, Min

Kepada yang nak belajar tapi tiada masa, boleh call saya untuk kelas malam(macam citer P Ramlee ler pulak) tapi kelas DIY aje……….