KELAS VARIETY CAKE

 

Hai

Kelas minggu lepas hanya 3 orang yang datang, terima kasih kepada Kak Mar,Zarina dan Kak Faridah (akak ni dah lama meniaga kek, kalau berminat boleh ler tempah) Chocolate Indulgence Cake, Carrot Cake dan American Chocolate Cake mai layan

dari kiri Kak Mar ( Jiran eden), Zarina, Kak Faridah (tokey kek)

Kak Mar tengah memarut carrot

 

Chocolate Indulgence Cake

Carrot Cake

 

American Chocolate Cake

Semua kek ni emmmmm sehingga menjilat jari, kepada sesiapa yang berminat boleh ler datang belajar TETAPI kepada yang malas nak baking order saje ler hehehe

bye

2 Responses

  1. salam,kak teringin jgk nk blajar wat kek tp saya x der basic biaser jer sal kek x der la pandai sgt wat utk mkn sendiri jer sblom nier..nk tambah ilmu lg sb tu nk blajar..x per kot..braper cos kelas nier yer

    • Kelas akan dibuat pada bulan Oktober kelas variety cake RM150 / 3 jenis cake (american choc cake, carrot cake &indulgence cake

      kalau kelas DIY RM180/cake

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: