Kelas Kontinental Kek @ 29 Okt 2011

Layanzzzzzzz

RAINBOW CAKE

OPERA CAKE

(memang sedap giler ,ni komen dari kawan2 kat opis)

BLACK FOREST CAKE

berminat ……… boleh buat tempahan atau kepada yang berminat untuk belajar next class 19 Nov2011 rugi taw kalau tak belajar.

*kelas ni sepatutnya dihadiri oleh seorang hamba Allah yang beriya-iya sangat nak kelas sedangkan aku tengah cuti baking,sampai masa boleh ke bagi alasan kat aku tak jumpa jalan nak ke Seremban dari Salak Tinggi.Apa-apa pun deposit kira hangus ler………..aku tak dapat terima alasannya sebab aku tunggu dari kul 8 am siap masak tengahari dan dia tak call2 aku sampai aku call dia tapi dia cuma jawab sms yang berbunyi “saya x dpt hadir,maaf kak.coverage x de, dah sesat,patah balik”. order pulak ngan aku kulit tart…….

Kelas 29 Oktober 2011: Kontinental Kek

Kelas 29 Oktober 2011 (RM150)

Kontinental Kek

-Rainbow cake

-Opera Cake

-Black Forest Cake

Kelas ni atas permintaan,kepada sesiapa yang berminat boleh sms/email untuk booking tempat

bye

KELAS 19 & 20 NOVEMBER

Assalamualaikum & haiiiiiiiiii

Dah lama menyepi, bukan apa berehat …………ok kepada sesiapa yang berminat boleh email atau sms saya berkenan dengan kelas.

19 November 2011 : KELAS KONTINENTAL KEK (RM150)

– Rainbow Cake

– Opera Cake

– Black Forest Cake (gambar later, sori)

Rainbow Cake

Opera Cake

 

20 November 2011: KELAS Tartlet (RM150)

Semi Hands On

– Fruit Tartlet

– Cheese Tart

– Chocolate Tart

free kulit tart chocolate

Pelbagai Tartlet

ok, bye

 

 

TEMPAHAN CUPCAKE @ 29 OKTOBER

Assalamualaikum……………….

Nak minta maaf sesangat akak hilangkan no hp dik nun…………tolong call akak dengan kadar segera yo dik………….

Minta maaf sesangat sebab dik lum bayar deposit, tolong masukkan 50% deposit sebelum 20 Okt.

Terima Kasih

PENGUMUMAN: HARGA BARU 2012

Assalamualaikum & Hai

Kepada pelanggan yang dihormati, mulai tahun 2012 terdapat perubahan harga kek. Kek akan dijual mengikut adunan bukan lagi kg, ini kerana harga barang – barang bakeri naik terutama cream cheese, koko dan lain-lain kos.

tq

KELAS AKAN BERMULA …..TUNGGU

Hai………….

Kelas November akan bermula dengan pelbagai kontinental cake, tartlet, all about cheese dan kek lapis.

Tunggu……………………..

 

Biskut & Kek untuk Deepavali, Hari Raya Aidil Adha,Krismas

Hai……….

Rasanya dah lama tak update blog hehehe. Tempahan biskut dan kek dibuka untuk 3 perayaan iaitu Deepavali, Hari Raya Aidil Adha dan Krismas kepada sesiapa yang berminat boleh mula membuat tempahan.

Mai layan gambar

TIRAMISU CHEEZY

BLACK WALNUT

RED VELVET

MILKY CHOCOLATE OAT

ALMOND MOCCA

ALMOND LONDON

PINEAPPLE TART

OPERA CAKE

RAINBOW CAKE

CHOCOLATE INDULGENCE

CARROT CAKE

(kak ina gambar kat atas ni saya amik kat blog akak, minta izin ye)

Selain kek diatas terdapat juga buttercake, chocolate moist, kek suji dan lain-lain.

Bye………..