Kelas Kontinental Kek @ 29 Okt 2011

Layanzzzzzzz

RAINBOW CAKE

OPERA CAKE

(memang sedap giler ,ni komen dari kawan2 kat opis)

BLACK FOREST CAKE

berminat ……… boleh buat tempahan atau kepada yang berminat untuk belajar next class 19 Nov2011 rugi taw kalau tak belajar.

*kelas ni sepatutnya dihadiri oleh seorang hamba Allah yang beriya-iya sangat nak kelas sedangkan aku tengah cuti baking,sampai masa boleh ke bagi alasan kat aku tak jumpa jalan nak ke Seremban dari Salak Tinggi.Apa-apa pun deposit kira hangus ler………..aku tak dapat terima alasannya sebab aku tunggu dari kul 8 am siap masak tengahari dan dia tak call2 aku sampai aku call dia tapi dia cuma jawab sms yang berbunyi “saya x dpt hadir,maaf kak.coverage x de, dah sesat,patah balik”. order pulak ngan aku kulit tart…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: