Kelas Bulan Jun 2012

Hai……….semua kawan2

ada cadangan nak buat kelas apa bulan Jun????????? Cikgu dah poning ni (hehehe)

byeee C U

6 Responses

  1. salam ckgu…
    ada wat kelas personal ke…utk hujung mingu ke…
    mcm mn dgn feesnya..tksh

    • Ada, boleh pilih minggu bila.satu resipi RM180 untuk semua kek min 3 resipi dan untuk cookies RM60 min 4 resipi. Ada juga package back 2 basic RM1500/13 resipi,roti RM500/3 jenis dan donut & pizza RM450.

      Kelas untuk de

      tqkorasi pun ada dan juga homemade chocolate

      • pn…sekiranya dlm sehari sy amek utk kelas
        > Kelas Premium Brownies
        > Slice Cake
        brp kh fees setiap kelas ini…tksh

      • Aishah nak kelas DIY ke atau demo.
        Kelas Demo untuk Brownies 19 mei RM180/4 jenis.
        Kelas Demo RM150/3jenis dan RM180/4jenis tapi kalau Cheesecake lain RM180/3jenis dan RM220/4jenis

        Kelas DIY( Personal ) per resipi RM180, lebih 3 resipi akak caj satu resipi RM150.Min untuk satu kelas 3 resipi.

        kalau kelas package utk brownies 4 jenis RM470 kalau amik satu RM180.

        Package utk slice cake RM350 untuk 4 jenis kalau amik satu RM150

        kalau tak faham call, saya terangkan.tq

      • Aishah nak kelas DIY ke atau demo.
        Kelas Demo untuk Brownies 19 mei RM180/4 jenis.
        Kelas Demo RM150/3jenis dan RM180/4jenis tapi kalau Cheesecake lain RM180/3jenis dan RM220/4jenis

        Kelas DIY( Personal ) per resipi RM180, lebih 3 resipi akak caj satu resipi RM150.Min untuk satu kelas 3 resipi.

        kalau kelas package utk brownies 4 jenis RM470 kalau amik satu RM180.

        Package utk slice cake RM350 untuk 4 jenis kalau amik satu RM150

        kalau tak faham call, saya terangkan.tq

      • sha

        bulan sept ada kelas brownies & slice cake sila tengok blog

        tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: