23 & 24 Nov : Kelas Lava Cheesecake aka Cheesecake Meleleh

Assalamualaikum….

Kelas DIY atau GROUP DIY  ini akan diadakan pada sesi petang …pukul 4pm sehingga selesai.

Kepada yang berminat sila pm/sms/ whatsapp utk memudahkan pihak kami dari segala aspek.

BERMINATTTT jangan tunggu lagi produk terlaris

Hubungi Noorlie 013-6206325 untuk maklumat lanjut

553923_10202276377572971_897582938_n 1453253_10202276378012982_71584617_n 1472013_10202276377372966_353545768_n dan sangat mudah untuk dijual.

Keterangan lanjut sila hubungi saya Noorlie 013-6206325

10 Feb 2013: Kelas Cheese Cake (Basic)

Assalamualaikum & Haiiiiii

Kelas cheese cake (basic)….. original recipe & taste, kelas ulangan akan di beritahu ye kat fb atau blog.

Jom layan gambar … bagi pengemar cheese memang SODAP & HALUS…

New York Cheese Cake

New York Cheese Cake

Cotton Japanese Cheese Cake

Cotton Japanese Cheese Cake

Chilled Peach Cheese Cake

Chilled Peach Cheese Cake

Sedia menerima tempahan dan juga kelas………..bye

 

 

25 November 2012 : Kelas Bistro Cake 2

Assalamualaikum & Hai

Kelas Bistro Cake Part 2 ( part 1 lum kuar lagi), berminat boleh sms or pm kat fb Noorlie Cookies Ns / 013-6206325

Bistro Cake : Hazelnut Coffee Cake, Chocolate Orange Cake & Apple Crumble Cheese Cake  FREE RECIPE : Hokkaido Cupcake

ok,byeeeee

10 Nov 2012: Kelas Kek Marble bersama Chef Lela (Singapore)

Assalamualaikum & Haiiiiiiiiii

Alhamdulillah kelas bersama Chef Lela Samsudin selesai sudah, sangat seronok dan berbaloi. Banyak tips dan ilmu diberikan pada yang hadir, chef sangat berpengalaman bukan dalam dunia bakeri tapi juga pelbagai masakan (nnti eden senaraikan dah lupo lak).

Rugi kepada yang tak dapat hadir tetapi jangan risau Chef akan datang lagi untuk kelas – kelas yang lain dalam bulan Disember kepada sifu2, suri rumah dan peniaga sentiasa jengah blog saya atau fb untuk mengetahui maklumat lanjut.

Jom layan gambar kelas 10 Nov,

Haw Flake Marble Cake

Ice Cream Marble Cake (Rasberry)

Ice Cream Marble (Strawberry)

Almond N Orange Semolina Cake

 

Cobbler Cheese

 

Potato Steamed Marble Cake

Cotton Marble Cake

Kelas 2013 di Seremban, jangan jemu jengah blog atau fb.

 

10 Nov 2012 : Kelas Marble Cake bersama Chef Lela

Assalamualaikum & Hai

Kelas minggu ini, julung2 kali bersama Chef Lela di Seremban jangan lepaskan peluang. Kepada yang tak sempat nak daftar boleh Walk In sangat dialu-alukan kehadiran anda.

Steamed Potato Marble

Ice Cream Marble Cake

Kelas bermula 11am untuk sesi pagi dan 230pm sebelah sesi petang

Kelas Mini Cake 4 November 2012

Jom layanzzzzzzz

Moist Chocolate Cake

Yogurt Prune

Apple Walnut Carrot Cake W/ Cream Cheese

Caramel Almond Moist Butter Cake

Peanut Cadbury Cake

Kelas Ulangan 2 Disember 2012.

 

 

 

Labenesse Marble & Seroja Marble

Tempahan dibuka untuk Hari Raya, berminat boleh hubungi  013-6206325 Noorlie.

Seroja Marble (9 X9 inci) – RM55 PROMOSI RAYA RM50

Labenesse Marble (9 x 9 inci) RM50 PROMOSI RAYA RM45

Kepada yang berminat sila buat tempahan sebelum 27 Julai 2012.

 

30 Jun & 1 Jul. 2012: Package Slice Cake & Kek Marble (Singapura)

Assalamualaikum & hai semua

Kelas terakhir sebelum posa,kepada sesiapa yang nak request kelas talam, pelbagai apam dan kuih – muih tradisional boleh hubungi saya.

Jom layan ….

1 Julai : Kelas Kek Marble (Labenesse Marble,Seroja Marble,Zebra Marble & Soft marble) (last kelas sebelum posa)

Kek yang sedang popular abad ini dari Singapura (tq Chef Lela Samsudin)

30 Jun 2012 : Package Slice Cake (Strawberry Slice,Chocolate Slice, Fresh Fruit Slice & Ala-ala Opera Slice)

Slice Cake ( Kak Ina Chek pinjam gambar sat …..lps kelas ganti gambar lain hehe)

Berminat….jom belajar

Tempahan Lepas

Assalamualaikum & Haiiiiiiiii

Soriiiiiiii semua lama tak update blog buzy dengan pelbagai tempahan. Jom layan……….

Red Velvet Cake: Tq Kak Aya

Tq, Nursari Seremban

Birthday Cake untuk Manja (anak den)

Chocolate Moist 3kg +++,tq ustaz

Hamper untuk resort,tq Farah tolong akak

sebahagian hamper,tq Eddy

Wedding cake Angah (sori Acu buat seadanya)

Main table doorgift & dessert ( i buat jugak taw )

Door gift masa kenduri Angah kat Pahang ( 1600 box tuuuuu)

terakhir untuk minggu ni … kek kahwin buat anak sedara kak Apai

Tempahan untuk bahulu terlupa nak amik gambar soriiiiiii ( 1000 box)

ok, setakat ni dulu, jom buat biskut raya pulak….

kepada yang nak rasa atau nak jadi pengedar sila datang ke kedai eden yo

 

 

 

 

 

Rich Chocolate Fudgy & Crunchy Salted Caramel Brownies

Assalamualaikum & Hiiiiiiiiiiii

Menerima tempahan untuk semua majlis, harga bermula dari RM45 bergantung kepada jenis coklat (ikut permintaan pelanggan) yang paling best Belgium converture dark chocolate.

i) Rich Chocolate Fudgy Chocolate Brownies (8 x 8 inci) dari  RM45

ii) Crunchy Salted  Caramel Brownies (10 x 10 inci) dari RM80

Jom layan gambar

CRUNCHY SALTED CARAMEL BROWNIES

RICH CHOCOLATE FUDGY BROWNIES