KELAS MEMBUAT KOTAK COKLAT DI SEREMBAN

Hantaran

Chocolate Box - Hantaran

Chocolate Chess

Angsa & telur

Ini semua merupakan hasil kerja tangan Puan Suzi dan mendapat perhatian semasa Chocolate Exhibiton di Mid Valley awal tahun 2011.

Puan Suzinor akan mengajar bagaimana membuat kotak coklat tanpa acuan,jika berminat boleh hubungi saya Noorlie 013-6206325 atau email:noorliyah@yahoo.com, tempat terhad……..cepat,cepat,cepat

Tarikh : 14 Mei 2011

Tempat: 14(tkt 1),Jalan Kayu Manis 3,Tmn Kayu Manis Seremban,N.Sembilan

Yuran :RM250 (Deposit RM100)

Tempahan tempat sehingga 9 Mei 2011.

CHOC. FAIR @ Mid Valley 7-9 Jan 2011

Salam

mari layan citer masa Choc fair ari tu kat Mid Valley, memang hapenning aku berterima kasih kepada member2 Rnet yang sentiasa menyokong, Hanny, Suzi, Izzah, Yasmin dan anak sedara Hanny.

Produk Cheese Tart dari Pasionate About Cheese sold out setiap hari, cookies aku sold out, Biscooti hanny juga mendapat sambutan,kek lapis & coklat suzi tak kurang hebatnya.

Kreativiti Suzi menjadi penarik ke booth kami iaitu choc Chess & Swan with gold eggs. sangat2 berterima kasih kepada semua. Den ingat nak rehat bulan ni sebab dah penat sangat tapi ada juga wedding cake end of Jan, layan je ler.

Keadaan di Booth Resipidotnet………..memang classssssssssssss

CHOCOLATE CHIP,NESTUM CHOCOLATE CHIP N TART NENAS

CHOCOLATE CHESS

SWAN W/GOLD EGGS

Pertandingan antara Suzi & Customer

KEADAAN DI BOOTH RESIPIDOTNET

HANNY,AKU,SUZI,IZZAH N YASMIN

bye

KELAS CHOCOLATE CHEF AMER 5-6 JUN 2010 DI PUSAT GIAT MARA SUBANG

mai layan layan gambar…………

gamabr group den ngan chef poyo

group aku ngan chef amer

granola bar

yummy,yummy

truffle

truffle yummy……..

thanks chef amer ‘coz shared many tips with us.

Kepada sesiapa yang berminat untuk tempahan sila sms,call atau email saya.

bye CU

MINI GATHERING HOMECHOC OLEH KAK AINEE

Minggu lepas mini gathering homechoc yang di buat di kedai kak ainee, terima kasih kak ainee kerana sanggup menjemput semua homechoc (anak murid kak rahimah). Bila dah jumpa ibu-ibu lupa pada si suami, yang masing2 menghantar dan menunggu si isterinya gader2.

Beriyani Kambing kak Ainee memang kelas dan tak lupa juga kek chocolate yang sedap tu. Bila nak ajar sifu???????

Jom kita tengok usahawan-usahawan kecil chocolate membeli mould…..hehe

OREO CHOCOLATE – FARAH TMN MUTIARA GALLA

Oreo choc. ni order last minute dari farah , tapi tak pe cuma 60 biji den buatkan juga untuk birthday anaknya.

Harap farah berpuashati dan kalau ada kekurangan harap maaf. Kalau ada nak order jangan malu2 call akak ye. Mai layan gambar ………….

kalau sesiapa berminat nak order Sempena Hari Ibu, Hari Guru atau apa saja majlis boleh hubungi 013-6206325(noorlie) atau email noorliyah@yahoo.com

Homemade Chocolate: Malam Anugerah & Malam Mesra

Salam

Door gift for Malam Anugerah & Malam Mesra dan juga VIP gift untuk syarikat korporat.

Layan……..

kalau ada yang berminat boleh hubingi saya utk tempahan

Homemade Chocolate – Wedding di Pahang

Mai layan semua chocolate ku…..

FAST SALES – HOMEMADE CHOCOLATE & COOKIES

Salam & Hai

Jualan homemade chocolate dan cookies sehingga penghabisan stok, senarai seperti berikut

1. Chocolate Chip Almond Cookies

2. Oreo Chocolate Chip Cookies

3. Pineapple Tart

4. Peanut Cookies

5. Homemade Chocolate

kepada sesiapa yang berminat, cepat jangan ketinggalan menikmati semua produk yang berkualiti dan dijamin halal

*Homemade Chocolate dah habis , cuma tinggal cookies saja.

KELAS 10/1/10 DI PINGGIRAN GOLF SEREMBAN

Salam

Mari layan gambar semasa kelas  10/1/10 bersama Kak Ana dan Siti.Jika ada yang berminat boleh hubungi saya untuk membuat kelas di rumah anda bukan kelas chocolate saja, saya boleh mengajar cake decoration,cupcake decoration,tartlet dan cookies fancy. Jom layan………

ini hasil dari mereka berdua

KELAS HOMEMADE CHOCOLATE N DEKORASI KEK CAWAN

Salam

Kepada sesiapa yang berminat belajar Homemade Chocolate boleh hubungi saya 013-6206325 atau email saya noorliyah@yahoo.com

Kelas dijalankan pada hari Sabtu dan Ahad, saya boleh ke rumah anda sekiranya ada permintaan.

Cara paling mudah membuat coklat telah ramai pelajar saya yang telah menjual homemade chocolate. Hanya menggunakan peralatan yang biasa digunakan di rumah anda mampu membuat chocolate sendiri untuk anak -anak.

Yang paling penting chocolate yang digunakan halal.

Yuran RM250, pelajar akan diberi warmer dan coklat yang dibuat sendiri.Pelajar perlu membawa apron,towel dan bekas besar untuk membawa pulang chocolate yang dihasilkan

Modul

– pelajar diterangkan beberapa jenis chocolate

– teknik tempering chocolate

– teknik menghasilkan chocolate

– cara packaging dan tempat mendapat kotak chocolate & mould

– tempat mendapatkan chocolate

Jika ada kemusykilan boleh hubungi saya.