TEMPAHAN CUPCAKE @ 29 OKTOBER

Assalamualaikum……………….

Nak minta maaf sesangat akak hilangkan no hp dik nun…………tolong call akak dengan kadar segera yo dik………….

Minta maaf sesangat sebab dik lum bayar deposit, tolong masukkan 50% deposit sebelum 20 Okt.

Terima Kasih

FAST SALE : RED VELVET CUPCAKE

Haiiiiiiiiiiiii

Tawaran hebat Red Velvet Cupcake 9pcs RM30 (rege asal RM38)………stok terhad,sape cepat dia dapat.

Bye………….

LIMITED EDITION: CHRISTMAS CUPCAKE

Hi

Cupcake for Christmas RM9 n above & box only RM3.50. Above 100 boxes price can nego.

Santa Box

A106C

A106C

A106B

Order from Shikin Kg Baru Panchor

Hai

Minggu lepas minggu rehat sebab sibuk ngan cookies untuk booth Youth’s Asia tapi ada juga order cupcake dari shikin, aku buat hanya utk mu Layan..

Syikin komen sikit cupcake akak ni……….

Aktiviti minggu lepas

Jom layan gambar kek-kek minggu lepas, ada yang terlupa snap. Antara order dari Ms Kiwi (anak sedara Chetam) 25pcs cupcake MU, Azlina Seremban 3 – chocolate cake, kek hari kelaurga dari Ustaz Ramlan dari Taman Bukit Margosa.

layan………….

Special Gift for FATHER’S DAY

Hai…..

Hurry!hurry limited items¬† for Father’s Day ….on June 2010

1. Box Tin Gift with Muffin (Large) & Cookies (Small)

2. Box Tin Gift with Muffin (Large) & Chocolate ‘ I Love Dad’ (Medium)

3. Box with Cake Deco (8x8x3″)

For further information please call, sms or email me.

bye

Last Week Activity

Order cupcake¬† dari Seremban Jaya & kek hari lahir Ibu Mertua ku……

HARI IBU & HARI GURU

Menerima tempahan cupcake untuk Hari Ibu dengan Tin Box yang sangat cantik, ni diantara gift box tin…

Cepat,cepat stok terhad

terdapat beberapa design lain, nnti saya paparkan.

Minggu yang cukup sibuk

Salam & Hai

Minggu ni merupakan minggu yang meletihkan, aku menyiapkan tempahan pelbagai rasa cupcake untuk kawan opis 750 pcs dan hari ni aku kena menyiapkan wedding cake 2 tier untuk esok. malam tadi aku menyiapkan order choc cake (resipi kak Mis sapa lagi sifu aku yang creative) 250pcs, 12 cupcake hantaran dan 25pcs cake hari jadi. Sungguh meletihkan….apa-apa pun alhamdulillah rezeki Allah bagi melimpah-limpah buat anak aku.

Nanti aku paste gambarnya ye…bye

FRUIT TARTLET FOR MIRAH

Salam & Hai

Projek minggu lepas, last minute order tapi tak banyak 70 pcs from Mirah & 30 pcs for Ain. Selebihnya untuk anak-anak ku yang tersayang kat rumah yang pantang aku baking masing-masing lapar walaupun baru lepas makan. Kalau anakku yang Manja siap cakap ‘ kakak lapar ni Umi nak makan….’ mari layan weh………