Tempahan Lepas

Assalamualaikum & Haiiiiiiiii

Soriiiiiiii semua lama tak update blog buzy dengan pelbagai tempahan. Jom layan……….

Red Velvet Cake: Tq Kak Aya

Tq, Nursari Seremban

Birthday Cake untuk Manja (anak den)

Chocolate Moist 3kg +++,tq ustaz

Hamper untuk resort,tq Farah tolong akak

sebahagian hamper,tq Eddy

Wedding cake Angah (sori Acu buat seadanya)

Main table doorgift & dessert ( i buat jugak taw )

Door gift masa kenduri Angah kat Pahang ( 1600 box tuuuuu)

terakhir untuk minggu ni … kek kahwin buat anak sedara kak Apai

Tempahan untuk bahulu terlupa nak amik gambar soriiiiiii ( 1000 box)

ok, setakat ni dulu, jom buat biskut raya pulak….

kepada yang nak rasa atau nak jadi pengedar sila datang ke kedai eden yo

 

 

 

 

 

Advertisements

Hamper Raya 2012

Assalamualaikum…

Kepada individu, syarikat, korporat dan lain-lain sekiranya berminat boleh sms  atau email untuk keterangan lanjut. Bekas cookies kedap udara & kaca terdapat dalam pelbagai warna.

RM35 with cookies or kurma

Bekas Cookies & Tapak

2 bekas cookies

Untuk keterangan lanjutan sila sms atau email saya Noorlie,tempahan sehingga Julai 2012. Cepat2 stok terhad.

Hamper 2012 : Cookies Jar

Haiiiiiiiiii

Berminat untuk beli Cookies Jar sebagai buah tangan atau hadiah untuk orang tersayang. Noorlie ada menjual jar beserta bekasnya harga boleh dirunding mengikut kuantiti yang di tempah.

P2 : Cookies jar (bercorak) RM72

H1 : Cookies Jar (2) RM65

H2 : Cookies Jar (4) RM100

B1: Mini Bag RM25

akan dikemaskini dari masa ke semasa

 

 

 

AGEN BISKUT RAYA & HAMPER 2011

Kepada yang berminat boleh email atau sms atau call untuk menjadi agen di kawasan anda dan kepada Syarikat Korporat, Individu , Insken dan lain-lain yang berminat untuk menempah hamper boleh membuat tempahan sekarang.

Agen biskut raya boleh mendapatkan sample biskut secepat mungkin sementara stok masih ada ………..

Kek Lapis Prune akan dijual tapi dengan stok yang terhad, harga RM80 ( 9x 9)

byeee

SPECIAL GIFT FOR HARI RAYA AIDILFITRI

Assalamualaikum ……..& Haiiiiiiiii

New mini hamper for ur colleague, staffs etc, price from RM29 – RM69. Companies, corporations & individuals are welcome, special price for bulk orders.

RM29

RM35

RM69

Please call me if u interested, price is negotiable depending on ur orders.

bye

BISKUT RAYA n HAMPER 2011

Assalamualaikum………….

Rasanya lum terlewat untuk promosi Biskut Raya & Hamper 2011, tak banyak berubah untuk biskut & hamper cuma ada sikit penambahan. Harga dari RM29 untuk hamper dan biskut raya RM25. Biskut raya menggunakan pure butter dan bahan – bahan semua berkualiti serta HALAL

tapi eden tunjuk dulu ape yang ada, ramai yang dah tanya ………..(mungkin tak sabar nak rasa sample hehehe)

Kepada orang Seremban boleh terus datang kedai(call dulu ye) dan yang diluar sana boleh jugak datang dan sangat2 dialu-alikan

Kepada sesiapa yang berminat menjadi agen biskut raya & hamper boleh email/call/sms

HAMPER

BISKUT RAYA

Wedding Favor Box

Salam & Hi

Coming Soon wedding favor box & metal tin for cookies/candy/chocolate/cakes/brownies/cheesetart .Price …negotiable depends on quantity.

Wedd Gown Mint Box

Wedd Tuxedo Mint Box

Cookies round tin

box with 3pcs Hershey Kisses

Blue Forest Box

Coming more and more in December , plan for ur coming event.

CU